Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/d/balans-coaching.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/d/balans-coaching.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/4/d/balans-coaching.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Over Balans - Op zoek naar jouw perfecte balans

Welkom bij Balans

Je kan terecht in mijn thuispraktijk in Niel of in het gezondheidscentrum Den Biezerd in Niel (naast huisartsenpraktijk Den Biezerd)
Adres

Thuispraktijk : De Kil 17, 2845 Niel

Den Biezerd : Edward Claessenslaan 111/0001, 2845 Niel

Beschikbaarheid

Maandag 8u30 - 15u00

Dinsdag 17u00 - 21u00

Woensdag 13u00 - 17u00

Uitzonderingen mogelijk

Top
Over Balans - Op zoek naar jouw perfecte balans
fade
644
page-template-default,page,page-id-644,mkd-core-1.0,wellspring-ver-1.8,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-header-standard-border-disable,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Over Balans

Over mezelf

Als arbeidspsycholoog heb ik een sterke interesse in het gedrag van de mens en zijn werkomgeving. Ik heb mij dan ook gespecialiseerd in coaching, omdat ik graag mensen inzicht geef in zichzelf en vooruit wil helpen in het bereiken van hun doelen. Het is mijn passie om mensen te coachen met zachte kracht. Om dit te kunnen doen luister ik vooral naar jouw verhaal en bepalen we verder, afhankelijk van jouw coachvraag, samen de aanpak van jouw traject.

Voorheen was ik werkzaam binnen de human resources en deed ik ervaring op in volgende domeinen: rekrutering, selectie, assessments en loopbaanbegeleiding.

Voor wie

Balans biedt begeleiding en coaching aan voor (jong) volwassenen met vragen over stress, burn-out, loopbaan, assertiviteit, faalangst, perfectionisme, worklife balance en levensvragen.

Vragen rond psychologische problematieken (depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen,...) komen niet in aanmerking voor coaching. Hiervoor werk ik samen met andere gespecialiseerde therapeuten en psychologen.

mkdf-team-image

Sandy Stevens

Opleidingen

# Master in de psychologie, specialisatie arbeids -en organisatiepsychologie # Stress- en burnoutcoaching # Oplossingsgericht coachen # Loopbaancoaching # Acceptatie- en commitment-therapie

Missie

“Een goede balans tussen werk en privé is belangrijker dan ooit”

Balans focust zich op het evenwicht in jouw leven. Je in balans voelen is belangrijk, zowel in jouw loopbaan als privé, maar ook op mentaal en fysiek vlak. Wanneer je in balans bent, voel je je gelukkig.

Je innerlijk in balans voelen, vraagt goed omgaan met jezelf. Dat klinkt simpel, maar is niet altijd evident om in je eentje te doen. Daarom focust de begeleiding zich op coaching waar we samen kijken naar wat je belangrijk vindt zodat je zelf leert probleemsituaties te herkennen en deze het hoofd te bieden.

Balans ontstaat als je duidelijk weet wat je wil en je bewust weet waarmee je bezig bent. Het grootste deel van jouw tijd en energie dient te gaan naar wat jij belangrijk vindt. In coaching gaan we samen hier naar opzoek. We zoeken samen uit wat jij wil bereiken, op privé of op werkvlak.

Het doel is om samen op zoek te gaan naar een structuur en balans in jouw leven. Dit doen we door middel van oefeningen en oplossingsgericht werken.

q