phone
+32 495 48 73 23
location_on
Edward Claessenslaan 111/0001, 2845 Niel
mail
info@balans-coaching.be

Praktische informatie

Oriënterend intakegesprek

€70
timer 60 min.
Eerste verkennend gesprek

Individuele
begeleiding

€70
timer 45-50 min.
Standaard begeleiding

Loopbaan begeleiding

€11,5
timer 60 min.
Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques (meer info verder op deze pagina) Kostprijs zonder loopbaancheques €90)

Een traject start altijd met één of meerdere intakegesprekken. In een eerste gesprek luister ik vooral naar jouw verhaal en is het voor mij belangrijk om te weten wie je bent en wat je voorkeuren zijn. Gezien de “klik” zeer belangrijk is, zijn er geen verdere verplichtingen verbonden aan een intake-gesprek. Daarna volgt de oriënteringsfase waarbij we samen jouw hulpvraag of doel concreet maken zodat het voor ons beiden duidelijk is waar we naartoe zullen werken. Het kan ook het zijn dat jouw hulpvraag niet kan behandeld worden binnen de praktijk en dan verwijs ik door naar andere diensten of hulpverleners.

In de begeleidingsfase gaat het eigenlijke traject van start. Deze bestaat uit verschillende sessies. Omdat iedereen uniek is, werk ik volledig op maat.

Een traject sluiten we steeds af met een afrondingsgesprek waarin we terugblikken op jouw proces en het bereiken van (gedeeltelijke) doelen.

Indien je niet aanwezig kan zijn, gelieve 48u op voorhand te verwittigen. Indien je jouw afspraak niet tijdig annuleert, wordt een consultatie aangerekend.

Heb je nog vragen? Contacteer me via email of telefoon. Tijdens gesprekken neem ik niet op, maar indien je een berichtje achterlaat dan bel ik je terug.

Sinds kort werk ik ook met een geconventioneerd tarief voor een aantal sessies (max. 8 sessies). Milde tot matige psychische klachten komen hiervoor in aanmerking (geen ernstige of langdurige problematieken). Hierdoor betaal je 11 euro per sessie. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Meer info en voorwaarden: https://www.netwerkemergo.be/terugbetaling/

Loopbaan begeleiding

Als je loopbaanbegeleiding wil volgen, kan je bij mij terecht met VDAB-loopbaancheques waardoor je slechts 11,5 euro per uur betaald voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Ik werk hiervoor samen met het loopbaancentrum Facet.

Loopbaancheques kan je hier bestellen. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt, kan je hier meer informatie terugvinden.